ZORGZAME KRAAMZORG

  

Home 

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Er breekt een tijd aan waar je naast het genieten ook moet gaan denken over wat er geregeld moet worden. Om alles soepel te laten verlopen is het prettig om professionele ondersteuning en begeleiding te ontvangen. Zorgzame Kraamzorg biedt deze professionele hulp zodat je na de kraamtijd goed geïnformeerd en vol zelfvertrouwen voor je kindje kan gaan zorgen.


Persoonlijke aanpak 

Sinds 1980 ben ik als kraamverzorgster werkzaam en heb door de jaren heen veel ervaring opgedaan. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen volg ik jaarlijks scholingen. Hierdoor kan ik je goede begeleiding bieden en wegwijs maken in de ‘babywereld’. 

Mijn doel is om je kraamtijd soepel en rustig te laten verlopen door middel van deskundige ondersteuning, zowel lichamelijk als geestelijk. Ik zal je met rust benaderen en als het even tegenzit ben ik altijd bereikbaar voor vragen.  


Kraamzorg 

Het is verstandig om na het eerste bezoek aan de verloskundige de kraamzorg te regelen. Bij een thuisbevalling zal ik de verloskundige assisteren, anders ben ik er zodra jullie thuiskomen. 

Als kraamverzorgster help ik jou en je gezin met de zorg van jouw kindje in de eerste week na de geboorte. Ik volg de ontwikkeling van je kindje, geef adviezen omtrent de verzorging en adviseer bij borst- of flesvoeding. In samenwerking met de verloskundige houd ik jullie gezondheid goed in de gaten. Praktische informatie

Gelukkig geeft elke verzekeraar je de keuze om zelf een kraamverzorgster te kiezen. Kraamzorg valt onder de basisverzekering en afhankelijk van je aanvullende verzekering kun je de wettelijke eigen bijdrage geheel of gedeeltelijk terugkrijgen. Je krijgt altijd de zorguren waar je recht op hebt en indien nodig kun je extra uren bijkopen. 

Als je voor Zorgzame Kraamzorg kiest dan kun je met mij contact opnemen en zal ik de inschrijving regelen. Je bent er dan van verzekerd dat je mij als kraamverzorgster krijgt en niet meerdere personen, hetgeen de rust in het gezin ten goede komt.

Rond week 30 plannen we een afspraak voor een intakegesprek bij jou thuis zodat we nader kennis kunnen maken, je wensen kunnen doornemen en persoonlijke omstandigheden kunnen bespreken. In de maanden voor de bevalling kun je voor praktische vragen ook al bij mij terecht.